tiistai 24. syyskuuta 2024

Jos tänä jouluna tekisittekin lasten kanssa joulupaketin Moldovaan, Ukrainaan tai Romaniaan?


Operaatio Joulun Lapsi -keräyksen alku lähenee, vaikka itse täällä olenkin vielä ihan kesäfiiliksissä. Jotenkin tuntuu, että sitten kun syksy kunnolla alkaa, se eteneekin sitten ihan ryminällä. Katsotaan, käykö nytkin niin. Syksyllä jotenkin on paljon kaikkea kivaa aina meillä kalentereissa, talveksi sitten taas hiljenee. 

Tämä keräys on yksi meidän syksyn "kivoista jutuista". Me ollaan lasten kanssa osallistuttu keräykseen jo monta vuotta. 2016 taisi olla meidän ensimmäinen vuosi. Tästä on tullut kiva perinne yhdessä lasten kanssa. Jos aikataulut vaan natsaa, käyn isompien lasten kanssa vapaaehtoisena myös pakettien keskusvarastolla tarkastamassa paketteja. Muutamana vuotena ollaankin siellä jo käyty. 


Operaatio Joulun Lapsen keräys alkaa 1.10.2024, jolloin pääsee palautuspisteiltä hakemaan tyhjiä laatikoita, joihin lahjat pakataan. Palautuspisteet näet täältä, joskin otsikkona näkyy vielä olevan viime vuosi. Aika usein samoissa paikoissa on seuraavinakin vuosina, sivu päivittyy kyllä jossain vaiheessa. 

Valmiiden lahjojen palautusviikko on tänä vuonna 18.-24.11.2024, jolloin voit palauttaa täytetyn paketin palautuspisteelle. Lahjoihin voi ja kannattaakin aloitella tavaroiden keräämistä jo nyt, niin voi sen tehdä ihan rauhassa, ennenkuin muut joulukiireet jo painavat päälle. Pakettien sisällöstä löydät täältä.


Ylläoleva kuva on meidän viime vuoden paketeista. Viime vuonna kerättiin ahkerasti paketteihin sopivia tavaroita alennuksista pitkin vuotta. Tänä vuonna ei olla oltu ihan niin ahkeria tai ehtiväisiä asian suhteen, mutta on meillä jonkun verran jo alennuksista hyvää tavaraa hankittuna.  Useampi paketti meiltä kuitenkin on tänäkin vuonna lähdössä. Näitä on niin kiva tehdäkin! Etenkin, kun nämä paketit oikeasti menevät perille ja tuottavat ihan äärettömän suurta iloa saajalleen. Me seuraataan ihan kärppänä aina instagramista Joulun lapsi -keräyksen etenemistä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti